Financiële opbouw Nationaal Programma Groningen

image.pngdinsdag 19 november 2019 14:48

Nationaal Programma Groningen is een ambitieus programma dat gericht is op de toekomst van elke Groninger. Een programma van tien jaar, met als belangrijkste ambities: groei van de economie, verbetering van de leefbaarheid, aansluiten van het opleidingsniveau op de arbeidsmarkt, een betere natuur en klimaatbestendigheid. Om hiermee aan te slag te kunnen heeft het Rijk als startkapitaal 1,15 miljard euro beschikbaar gesteld.

Deze notitie is een vervolg op het Programmakader1 met daarin onder andere de doelen en ambities van Nationaal Programma Groningen. Het bestuur van Nationaal Programma Groningen heeft op basis van het Programmakader besloten welke bedragen beschikbaar gesteld worden voor de verschillende onderdelen van het programma. In deze notitie staat hoe dat is gebeurd en wat het resultaat is.

Hierbij ligt de nadruk op de financiële middelen voor de thematische en lokale programmaplannen. De reservering van middelen voor de overige onderdelen is al eerder vastgesteld, namelijk in het Programmakader zelf en Een programma dat groeit.

De bedragen in deze notitie zijn reserveringen voor programmaplannen en projecten die nog aangevraagd en beoordeeld worden.
Het bestuur van Nationaal Programma Groningen beoordeelt dit aan de hand van de voorwaarden in het Programmakader.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Geen resultaten gevonden

« Terug

Archief > 2019

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari