Nieuwsbrief nummer 2 Loppersum Versterkt

IMG_6537a(2)dinsdag 16 juli 2019 11:04

Dit is de tweede nieuwsbrief Loppersum Versterkt. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de actuele stand van zaken met betrekking tot de versterkingsprojecten in de gemeente Loppersum. Door de recente aardbevingen in Westerwijtwerd en Garrelsweer is het belang van de versterkingsopgave opnieuw benadrukt. De regio heeft op 5 juni met de ministers van BZK en EZK afgesproken dat de versterkingsadviezen van zo’n 90 adressen in onze gemeente alsnog worden uitgevoerd. Het SODM heeft onlangs aangegeven dat de versterkingsopgave onvoldoende op gang is gekomen.....

Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van Nationaal Coördinator Groningen, gemeente Loppersum, Woongroep Marenland, Wierden en Borgen, Woonzorg Nederland en Centrum Veilig Wonen. De complete nieuwsbrief vindt u in de documenten hieronder.

Voor uitgebreide informatie verwijs ik u graag naar de website: www.loppersumversterkt.nl 
Deze website gaat over versterken als gevolg van aardbevingen en gaswinning, en is bedoeld voor alle inwoners en ondernemers uit de gemeente Loppersum en andere geïnteresseerden. Op de website vindt u de laatste actualiteiten, achtergronden en ontwikkelingen.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
Nieuwsbrief_Loppersumversterkt juli 2019.pdf1,7 MBapplication/pdfdownload

« Terug

Archief > 2019

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari