Stichting Present Nrd. Groningen viert vijfjarig bestaan

logo-ozondag 14 oktober 2018 19:47

Zaterdag 13 oktober 2018 was het een prachtige dag om het eerste lustrum van stichting Present Noord-Groningen te vieren. Vijf jaar waarin ze bijzonder leuke, noodzakelijke en indrukwekkende projecten hebben uitgevoerd. De stichting heeft in totaal 105 projecten met bijna 500 vrijwilligers uitgevoerd in ongeveer 2.500 vrijwilligersuren......

En dat hebben ze gevierd met de 5-5-5 jubileum actie. In de ochtend met een grote groep vrijwilligers op vijf verschillende locaties in vijf verschillende gemeenten aan de slag geweest.

Voor deze vijf projecten gingen 33 vrijwilligers in de ochtenduren aan de slag bij drie tuinprojecten, 1 opruimproject en 1 verfproject. De projecten werden uitgevoerd in Delfzijl, Wirdum (gemeente Loppersum) Onderdendam, Winsum en Appingedam.

Na de middag heeft het bestuur alle medewerkers en vrijwilligers van deze dag een eenvoudige lustrum lunch aangeboden bij Boerderij De Diek'n in Zeerijp.
Gevolgd door een kort officieel programma waarin een hulpverlener, een vrijwilliger en de voorzitter vertellen over wat stichting Present Noord-Groningen betekent in de Noord-Groningse samenleving. Met een terugblik op wat ze gedaan hebben en een vooruitblik naar de toekomstplannen van de stichting.
Bij het tuinproject in Wirdum is onderstaande foto gemaakt:

van links naar rechts:
Margriet Donker-van der Vinne, Bé Prins, Alida Weisbeek-Feenstra

« Terug

Reacties op 'Stichting Present Nrd. Groningen viert vijfjarig bestaan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

maart

februari

januari