Donderdag 5 juli ACTIEDAG D'rop of d'ronder voor Groningen

logo_gasberaadmaandag 02 juli 2018 17:02

Het Groninger Gasberaad organiseert een actie, dit keer niet naar Den Haag, maar in Groningen. Vanaf 14.30 uur in de Euroborg in Groningen.

Deze week worden belangrijke besluiten over de toekomst van Groningen genomen. In Den Haag…
We nodigen donderdag iedereen uit om in de Skylounge van de Groningse Euroborg gezamenlijk het Kamerdebat te volgen óver Groningen, ín Groningen.

Er is veel lobby werk gedaan, veel gepraat en geschreven. Bijna een maand geleden zijn we met volle bussen op de tribune in de Tweede Kamer aanwezig geweest. Veel heeft het niet geholpen.

Het moet over een andere boeg! We kijken het cruciale debat samen met Groningers onder elkaar, zodat we ook gezamenlijk kunnen beoordelen wat er gebeurt. Wat vinden we ervan? Wat moeten we nog doen? Wat kunnen we nog doen? Wat gáán we doen? 

Wij zorgen voor een goede tv-verbinding en geluid. En we zorgen voor stakeholders en deskundigen die hun mening kunnen geven. Vóór, tijdens en na het Kamerdebat.

Iedereen is welkom. En alle t-shirts, petjes en spandoeken zijn bij ons toegestaan! Aan de bar kunt u eten en drinken bestellen (op eigen kosten).

U bent donderdag van harte welkom in de Euroborg vanaf 14:30 uur. U mag zich natuurlijk ook later, bijvoorbeeld na het werk, bij de overige kijkers aansluiten.

​Wij ​zien u graag!

Met vriendelijke groet,

Groninger Gasberaad |

Email: welkom@gasberaad.nl

Tel: 06-15068162

Website: www.groningergasberaad.nl

Martinikerkhof 13, 9712 JG Groningen

Postbus 610, 9700 AP Groningen

Mobiel: 06 – 15 06 81 62

« Terug

Reacties op 'Donderdag 5 juli ACTIEDAG D'rop of d'ronder voor Groningen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Archief > 2018

december

november

oktober

september

juli

juni

mei

maart

februari

januari