Raad 30 oktober 2017 Tussentijdse financiële rapportage

Euro bankbiljetten.jpgzaterdag 04 november 2017 19:06

Blijkbaar gaat alles redelijk volgens schema en verwachtingen. Onze complimenten aan het hele college en niet alleen aan de wethouder financieren....

Blijkbaar gaat alles redelijk volgens schema en verwachtingen. Onze complimenten aan het hele college en niet alleen aan de wethouder financieren.

Bij het hoofdstuk gaswinning op pagina 7 begrijpen we de oranje kleur bij het benoeming "TIJD", maar oranje bij de benoeming "GELD" is ons niet helemaal duidelijk, is de verwachting dat we tekortkomen met de verwachte bijdrage van het Rijk? En zo ja, is het dan niet redelijk om daarom een hogere bijdrage te verwachten en te claimen?

Hogere bijdrage Regionale Inkoop Organasatie Noord-Groningen (RIGG): Deels veroorzaakt door verschuiving PGB (Persoonsgeboden budget) naar ZIN (zorg in natura), deels meer- en complexere zorg. Kan nader gespecificeerd worden hoeveel veroorzaakt wordt door de verschuiving van PGB naar ZIN en hoeveel door andere toename van cliënten resp. toename van complexere zorg. Dan krijgen we meer zicht op het probleem. En ook hoe we dit kunnen oplossen?

De bijdrage van Bé Prins en de reactie van de wethouder is hier terug te luisteren.

« Terug

Reacties op 'Raad 30 oktober 2017 Tussentijdse financiële rapportage'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.