Raad 26 september 2016 Beleidsplan Openbare verlichting

IMG_0263woensdag 28 september 2016 19:46

De voordelen van de nieuwe technologie worden snel en doelmatig ingezet in de plannen, energiebesparing door inzet van de LED verlichting gaat gepaard met Licht op maat. Niet alleen zuinig met de energie maar ook met de duisternis. Voor het plattelandsgemeente is dat ook een belangrijke waarde.

De evaluatie van het vorige beleidsplan en de voorstellen in het nieuwe plan laten duidelijk zien dat we van een achterstand in het verleden nu op naar een duidelijke voorsprong gaan.

De voordelen van de nieuwe technologie worden snel en doelmatig ingezet in de plannen, energiebesparing door inzet van de LED verlichting gaat gepaard met Licht-op-maat. Niet alleen zuinig met de energie maar ook met de duisternis. Voor het plattelandsgemeente is dat ook een belangrijke waarde.

Door veel gelijk op te laten lopen met de dorpsvernieuwing wordt er efficiënt met de middelen om gegaan. Hierdoor worden ruim de doelstellingen gehaald op het gebied van duurzaamheid terwijl ook de nieuwe verlichting beter past in het nieuwe dorpsbeeld.

Als ChristenUnie zijn we van mening dat we de wethouder, zijn medewerkers en het college hiermee kunnen feliciteren. Bij dezen.

Bijdrage Bé Prins.

« Terug

Reacties op 'Raad 26 september 2016 Beleidsplan Openbare verlichting'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.